Werkwijze uw bedrijfscoach

Werkwijze en contact

Waar lopen jouw medewerkers tegenaan. Bel voor een gratis intake, intervisie of werkoverleg om de pijnpunten snel te kunnen lokaliseren!

Werkwijze

Na een kennismaking kijken we of er de klik is om samen te werken. We maken doelstellingen: waar loop jij of loopt jouw team tegenaan? Wat wil je aan het eind van de sessie(s) bereikt hebben? Heldere doelen zodat beide partijen weten wat ze kunnen verwachten en jij meer dan tevreden bent!

Je kunt mij per uur inhuren á € 110 per uur

Strippenkaart voor 10 uur € 895

Maandabonnement voor 20 uur € 1500

Maandabonnement voor 40 uur € 2750

Workshop live in kleine groep of online, prijs op aanvraag.

Referenties

“Cristel denkt mee met een kritische blik en geeft praktische handvaten om gelijk in de praktijk toe te passen. Een open en leuk mens waarmee ik in alle openheid kon bespreken waar ik tegenaan liep mbt het thuiswerken. Ik vond het ook erg prettig dat tips gekoppeld werden aan hoe het er in de praktijk aan toegaat en dat ik ze gelijk kon gaan toepassen.  In de volgende online coaching kwamen we daar weer op terug en kon ik, als ik nog vragen had, finetunen. Door de sessies heb ik meer grip op mijn agenda en overzicht in plaats van alles tegelijkertijd willen doen. Ik kan beter keuzes maken en weet ook hoe ik 'nee' kan en mag zeggen als er geen ruimte is in mijn agenda. Prioriteiten stellen gaat me nu goed af, zo ook het overdragen van een taak aan een ander. Ik heb het weer op de rit en weet ook wat ik moet doen mocht ik de regie over mijn dag weer verliezen.”

Annemieke Radler

“Ik ben door Cristel Meijer van CMC Training getraind om beter en makkelijker te kunnen communiceren met mijn medewerkers. Ik heb gekozen voor de één-op-één training en dat is me zeer goed bevallen. Cristel houdt je op een prettige en duidelijke manier een spiegel voor waardoor je al met een aantal tips grote stappen maakt. Ik heb geleerd om op een prettige manier tot effectieve communicatie te komen. Zo zijn mijn doelen veel makkelijker bereikbaar.”

Tom Klarenbeek - Amstelveen

"Cristel heeft mij ongeveer een half jaar gecoacht op de competentie plannen en organiseren, en wat erg hielp in de benadering van Cristel is het teruggaan naar de kern: waar komt gedrag vandaan en wat levert het gedrag op. Cristel heeft mij –met resultaat- aan het werk gezet en ondersteund d.m.v. kritische vragen, verhelderende modellen en nuttige spellen. Cristel is ook erg goed met loopbaanoriëntatie. Ik ben Cristel dankbaar dat ze mij goed heeft gecoacht in een periode waarin mijn ontwikkeling dreigde stil te staan: Cristel heeft mij met haar coaching over het dode punt heen geholpen. Bedankt Cristel!"

Tom van As - HR advisor

Contact

Bel of mail mij voor een gratis intake, werkoverleg of intervisie om achter de pijnpunten in jouw organisatie of jezelf te komen. Samen komen wij vooruit. Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Cristel Meijer

  fa-envelope-square  info@cmctrainingencoaching.nl

  fa-phone-square  0630552900